Van de koele meren des doods

Hanne Arendzen, Reinier Bulder, Vincent Croiset e.a.

donderdag 8 november 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Regisseur Ger Thijs werd onlangs geridderd voor zijn lange reeks indrukwekkende toneelbewerkingen en -regies. Na het prachtige Eline Vere komt hij met een waardige opvolger: de Nederlandse literaire klassieker Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden.

Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige, intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken.

Dit meeslepende en tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen, die zich eerder bewees in de titelrol van Eline Vere en recent geprezen werd voor haar rol in Vele hemels boven de zevende en Willem Voogd, bekend van zijn rol als Mees Kees.

Spel: Willem Voogd, Hanne Arendzen, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt en Marliz van Til
Tekst: Ger Thijs (naar de roman van Frederik van Eden)
Script: Louis van Beek
Regie: Paul van Ewijk

Naam Vanaf
Normaal € 29.50
65+ € 27.00
CJP € 27.00

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?