VARA Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2018

donderdag 22 maart 2018
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Op donderdag 22 maart zijn de finalisten van de 40ste editie van het VARA Leids Cabaret Festival te zien in het Wennekerpand. Ontdek op deze avond de grote nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereld. Onder andere Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen, stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Sinds 1978 is het VARA Leids Cabaret Festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Na het festival in de Leidse Schouwburg trekken de finalisten van het VARA Leids Cabaret Festival 2018 het land in met de Finalistentour, waarin zij de finale avond integraal over doen. Kom kijken en oordeel zelf! 

De winnaars van de 40ste editie van het VARA Leids Cabaret Festival 2018 zijn geworden:

Farbod Moghaddam (Juryprijs) en Kasper van der Laan (Publieksprijs). De andere finalisten, Brabants mannentrio Jeroens Clan, zijn ook te zien tijdens deze tour. 

De juryrapporten van de finalisten:

Farbod Moghaddam:  “Farbod heeft de jury bij elk optreden opnieuw ontroerd. Niemand anders dan hij kan ons dit verhaal vertellen. Hij heeft een eigen stem en een eigen blik op de wereld. Hij is goed in doordenkgrappen en zet het publiek vaak op het verkeerde been. Zijn show is intelligent, verrassend en hijzelf is 'heel erg schattig'.”

Kasper van der Laan: “Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. (…) Zijn programma 'Gewapend karton' heeft vaart en snelle grappen. (…) Kasper weet ook op een behendige manier met het publiek om te gaan.”

Jeroens Clan: “Ze weten ongelooflijk slim de zaal te bespelen en maken van hun half uur een feestje waarbij iedereen – dom of intelligent, randstad of provincie – is uitgenodigd. Alle smaken en meningen worden op deze manier prettig uitgespeeld en lichtvoetig op de hak genomen.” 


Mis hun eerste optredens niet!

 

 

Naam Vanaf
Normaal € 18.00
65+ € 15.50
CJP € 15.50

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?