Bram van der Vlugt

Vogel

zondag 6 oktober 2019
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Een jonge man die niet weet hoe hij aan het echte leven moet beginnen. Een oude man die nog altijd wordt opgejaagd door de gebeurtenissen uit zijn jeugd. Ze ontmoeten elkaar in de wachtruimte van een verlaten station waarvandaan geen trein meer vertrekt. Wat is daar gebeurd, toen, in de oorlog? En doet dat er überhaupt toe? Wat is de waarde van verhalen en welke rol speelt de waarheid daarin? Wanneer begint de toekomst? En hoe verhoud jij je tot het verleden? Een poëtische voorstelling die de waarde van een verhaal boven de waarheid plaatst.

Naam Vanaf
Normaal € 25.00
65+ € 22.50
CJP € 22.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 14.00 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

HIGH TEA AAN DE SCHIE
In samenwerking met Expreszo Koffie en Thee uit Schiedam serveren wij een high tea. Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijk hapjes, geserveerd op een rijkelijk gevulde etagère. De high tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling.

Prijs: € 19,95 per persoon
Aanvang 14.00 uur. Let op: dit arrangement serveren wij voorafgaand aan de voorstelling.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?