Vrienten, Kooymans en de Groot

Vreemde Kostgangers

woensdag 14 maart 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Drie mannen van het eerste uur, die hun sporen inmiddels ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekindustrie, hebben besloten de handen ineen te slaan. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar, maar hadden nooit samen op één podium gestaan. Totdat Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) z’n verjaardag vierde en de drie kompanen gezamenlijk een verrassingsoptreden verzorgden. Dat viel zo goed in de smaak, zowel bij henzelf als bij de toehoorders, dat het er wel van moest komen: met elkaar een programma te maken.

Dat de heren niet van half werk houden, blijkt ook nu weer: alle drie schrijven zij speciaal voor de voorstelling Vreemde Kostgangers een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Deze voorstelling zal in het teken staan van dit nieuwe repertoire, maar bevat uiteraard ook een selectie uit ieders oudere werk. Zo steken de heren een (Engelstalig) nummer van elkaar in een ander jasje, spelen ze een persoonlijke favoriet en zingen ze bijzondere duetten.

Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die u niet mag missen; een avond waarvan u later kunt zeggen dat u erbij bent geweest!

Naam Vanaf
Normaal € 47.50

"Het is een stom woord, 'supergroep', maar als het in Nederland ooit mag worden gebruikt, dan is het nu, bij de excellenties van de nederpop." - De Volkskrant ****

"Het was een zinderende avond. Na de laatste tonen wist je dat een nieuw monument voor de Nederpop is opgericht." - Leeuwarder Courant *****

BIERTJE AAN DE SCHIE

Proef twee verschillende speciaalbiertjes met bijpassende snacks. Deze stoere tegenhanger van Tafeltje aan de Schie is te reserveren bij deze voorstelling. Prijs: € 15,00 per persoon.

Let op: dit arrangement serveren wij in de pauze en na afloop, of bij voorstellingen zonder pauze na afloop.

Zet mij op wachtlijst

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?