Anne & Lisa Cabaret

Weltschmerz

woensdag 6 maart 2019
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

In Weltschmerz doorgronden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen zijn vraagtekens bij zet, geven ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. Zo heeft Danny echt alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft, en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. Het debuutprogramma van dit cabaretduo belooft een wonderlijke, eigenzinnige en humoristische avond te worden.

Over Anne & Lisa
Het duo is vers van de Koningstheateracademie waar ze met vlag en wimpel zijn ze geslaagd. Met “een uitzonderlijke hoge kwaliteit” volgens de afstudeercommissie. Onbescheiden greep uit het juryrapport over Weltschmerz:
“Anne en Lisa zijn een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken. Op het moment dat ze opkomen zijn we blij dat ze er zijn. Ze zijn een mooi complementair duo, het naturel van Anne met het meer typematige van Lisa, waar veel mogelijkheden voor tragiek zitten. Ze vertrouwen elkaar enorm en dat geeft ook het publiek meteen vertrouwen. Dat is van uitzonderlijke kwaliteit voor een afstudeervoorstelling. […] In de commissie zaten twee theaterdirecteuren die het in dit stadium al aan hun publiek zouden willen aanbieden en dat zeggen ze echt niet van iedereen. En het lied van Menno de giraffe was briljant.”

Naam Vanaf
Normaal 9% € 15.50

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?