Zin in Zappelin LIVE (3+)

zondag 19 november 2023
13.30 uur

Theater aan de SchieFenna Ramos komt met het TV- en online programma Zin in Zappelin naar Theater aan de Schie. Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning en zelfs net een beetje meer! De allerkleinsten kunnen vanaf nu dus live in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool!  

Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s is het voor de jongstetheaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten. Na afloop is er een meet & greet in de foyer en kan iedereen met Fenna op de foto.


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 19.50

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?