Voorverkoopinformatie

Via deze website kunt u van 12 mei tot en met 6 juni voordelig kaarten reserveren in de voorverkoop. Vrijdag 12 mei, 18.00 uur, start de voorverkoop. Dinsdag 6 juni, 13.00 uur, start de losse verkoop.

Let op: bent u Vriend van het theater, dan kunt u vanaf dinsdag 9 mei met voorrang kaarten reserveren. Wilt u Vriend worden en, naast het met voorrang kunnen reserveren, profiteren van vele voordelen? Kijk dan hier voor meer informatie en meld u direct aan.


Waarom reserveren in de voorverkoop:

  • U maakt meer kans op de door u gewenste plaatsen.
  • Geen servicekosten à € 1,00 per toegangskaart.
  • Geen verzendkosten à € 3,00 per bestelling (bij betalingen via automatische incasso worden wel incassokosten in rekening gebracht)
  • Eén Tafeltje aan de Schie cadeau bij minimaal vijf verschillende bestelde voorstellingen. Dit Tafeltje aan de Schie is te reserveren van 1 september 2017 tot en met einde seizoen 2018, bij elke willekeurige voorstelling in seizoen 2017-2018, met uitzondering van voorstellingen in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen.


Drie manieren om kaarten voor 2017-2018 te reserveren


1. Online kaarten reserveren

Online kaarten kopen is eenvoudig, snel en veilig. U kunt uw eigen stoelen kiezen, direct betalen via credit card of iDEAL en desgewenst uw toegangskaarten thuis printen. Wanneer u in de voorverkoop kaarten reserveert met een bedrag hoger dan € 500,00 kunt u ook kiezen voor automatische incasso in twee termijnen. Kosten voor automatische incasso in twee termijnen bedragen € 15,00. Betalen met cadeau- of tegoedbonnen of VVV Irischeques (Deels) betalen met een PODIUM Cadeaukaart of theatertegoedbon voorzien van vouchernummer kan direct bij de afronding van uw betaling op de website.

Wilt u uw via internet bestelde kaarten (deels) betalen met Theater- & Concertbon(nen), VVV Irischeques of theatertegoedbonnen zonder vouchernummer? Volg dan de normale reserveringsprocedure via onze website. Zodra u uw betaling heeft afgerond, volgt u onderstaande stappen:

  • Maak een kopie van uw bestelbevestiging en vermeld daarop uw rekeningnummer.
  • Voeg de bonnen toe aan de bestelbevestiging.
  • Stuur het geheel binnen 14 dagen na uw gemaakte (en betaalde) reservering naar Theater aan de Schie, Postbus 414, 3100 AK Schiedam, t.a.v. Bespreekbureau. Of geef deze af aan de kassa of deponeer het in een envelop in de grijze brievenbus van het theater die zich bevindt in de gemeentehal. Het tegoed wordt binnen 14 dagen na verwerking op uw rekening overgemaakt, of in de voorverkoop verrekend met de incasso. Het theater vergoedt maximaal het aankoopbedrag van uw kaarten. Opsturen van bonnen geschiedt voor eigen risico. 


2. Via het bestelformulier
Wij blokkeren een deel van de zaal voor mensen die willen reserveren via een bestelformulier. Het bestelformulier is vanaf 9 mei af te halen in het theater of te downloaden via onze website. Ingevulde en ondertekende formulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en toewijzing van plaatsen geschiedt volgens de best-beschikbareplaats-methode. Na verwerking van uw bestelling ontvangt u een betalingsfactuur die u binnen 14 dagen dient te betalen. Is het verschuldigde bedrag hoger dan € 500,00 dan kunt u er ook voor kiezen in twee termijnen via automatische incasso te betalen. Deze incasso wordt gesplitst in twee termijnen op voorstellingen voor en na 1 januari 2018. Bij de eerste termijn bedraagt de incasso het totaalbedrag van voorstellingen die vóór 1 januari 2018 plaatsvinden en bij de tweede termijn het bedrag van voorstellingen die vanaf 1 januari 2018 plaatsvinden. Download hier het bestelformulier.

Let op: voor bestellingen gemaakt via ons bestelformulier brengen wij € 5,00 administratiekosten in rekening. Kiest u voor automatische incasso dan brengen wij € 15,00 incassokosten in rekening.


3. Via het bespreekbureau, telefonisch of per e-mail
Tijdens de voorverkoopperiode is het niet mogelijk om via het bespreekbureau, telefonisch of per e-mail kaarten voor het nieuwe theaterseizoen te reserveren. Vanaf dinsdag 6 juni, om 13.00 uur, start de losse verkoop en kunt u voor het reserveren terecht bij het bespreekbureau. Vanaf dat moment gelden de normale reserveringsvoorwaarden. 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?