Algemene bezoekersvoorwaarden

Algemene bezoekersvoorwaarden
Theater aan de Schie hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies. Deze zijn gedeponeerd bij de Griffie van de Rechtbank te Amsterdam op 27 juli 2021. Bekijk hier de algemene bezoekersvoorwaarden.

Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)
In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming geeft Theater aan de Schie te kennen dat de door u verstrekte persoonsgegevens in het reserveringssysteem van Theater aan de Schie worden opgenomen. Gegevens die wij opnemen in ons reserveringssysteem betreffen uw naam- en adresgegevens, uw telefoonnummer, uw e-mailadres en eventueel uw bankrekeningnummer. Het doel van deze administratie is het beheer van en het kunnen beschikken over persoonsgegevens voor administratieve handelingen rondom de aankoop van uw toegangskaarten. Daarnaast gebruiken wij uw gegevens voor het toezenden van direct mailings. Wij bewaren uw gegevens maximaal twee theaterseizoenen. U kunt zich te allen tijde beroepen op het recht op inzage en verzet. Uitgebreide informatie hierover vindt u op onze website.

Beeld- en geluidsopnamen en gebruik mobiele telefoons
Het maken van beeld- en geluidsopnamen tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Ook het gebruik van mobiele telefoons tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Het gebruik is voor zowel het optredende gezelschap als voor de andere gasten erg hinderlijk. U dient daarom uw mobiele telefoon voor aanvang uit te zetten. Datzelfde geldt voor andere moderne communicatieapparatuur.

Consumpties
Het is niet toegestaan consumpties mee te nemen en/of te nuttigen in de zaal in Theater aan de Schie en het Wennekerpand.

Garderobe
In verband met de brandveiligheid verzoeken wij u uw jas af te geven bij de gratis bewaakte garderobe van Theater aan de Schie. Het is niet toegestaan uw jas mee te nemen in de zaal. 

In het Wennekerpand is er alléén een onbewaakte garderobe aanwezig. Ook daar verzoeken wij u, uw jas in de garderobe op te hangen. 

Niet roken
Theater aan de Schie en het Wennekerpand zijn geheel rookvrij.

Pin only
Bij de horeca kassa’s van Theater aan de Schie en het Wennekerpand kunt u uitsluitend pinnen of contactloos betalen. Bij het bespreekbureau verzoeken wij u zo veel mogelijk ook gebruik te maken van pin. Bij het bespreekbureau is het wel nog mogelijk om contant af te rekenen.

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: