Routebeschrijving Theater aan de Schie

Bezoekadres
Stadserf 1
3112 DZ Schiedam

Met de trein/ metro
Vanaf NS Station/ metrohalte Schiedam Centrum is het 5 minuten lopen naar het theater. U loopt de hoofdingang van het station uit en steekt het Stationsplein recht over. U gaat vervolgens rechtdoor de Singel op. Aan het einde van de Singel loopt u het Stadserfplein op. De ingang bevindt zich rechts.

Met tram of bus
Diverse buslijnen en tramlijn 21 en 24 stoppen aan de Broersvest, direct aan het plein van het Stadserf. Als u het plein oploopt, bevindt de ingang van het theater zich links, voorbij het Italiaanse restaurant. Let op: Tramlijn 21 rijdt ’s avonds na 18.00 uur niet meer. Tussen Woudhoek en Hof van Spaland rijdt ’s avonds buslijn 21.

Met de fiets
Onder Theater aan de Schie bevindt zich een gratis overdekte fietsenstalling. Komende vanaf de Broersvest bereikt u deze fietsenstalling door het Stadserfplein over te steken en aan het einde van het plein direct linksaf de helling af te gaan. Beneden aan de helling bevindt zich de ingang. 

Met de auto

Op de snelweg A20 neemt u afslag Schiedam (afslag 11). Volg de borden richting Centrum. Direct na de brug over de Schie ligt het theater aan uw linkerhand.

Parkeren in ABC garage
Zie routebeschrijving hierboven. U slaat direct na de brug rechtsaf de Boterstraat in, dan neemt u de eerste straat links; Kreupelstraat. De parkeergarage bevindt zich dan aan uw rechterhand. Inrijden is mogelijk van ma t/m za van 7.30 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. In deze parkeergarage kunt u alleen met een bankpas/pinpas inrijden. Het eerste uur is gratis, daarna betaalt u per 20 minuten € 0,50. Het tarief voor een hele dag is € 15,00.

Wij adviseren u geen gebruik te maken van de gemeentelijke garage (Stadserf garage) onder het theater in verband met oplopende vertragingen bij het in- en uitrijden.

Parkeren in en rond het centrum
In en rond het centrum geldt betaald parkeren. Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur, donderdagavond (koopavond) van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. In sector B (het gebied tussen station Schiedam centrum en het theater) geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur. Op zondag is het gratis parkeren, ook op koopzondag.

Invalide parkeerplaats
Schuin tegenover het theater en naast de St. Liduina Basiliek is een parkeerplaats speciaal voor invaliden. Hiervoor kunt u niet reserveren.

Download hier de routebeschrijving.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?