Drie unieke redenen om bij ons uw voorstelling te bezoeken

We vinden het belangrijk om niet de enige te zijn in Nederland, maar wel de eerste! Daarom bedenken we elk jaar iets unieks in het Nederlandse theaterlandschap waar wij u mee willen verrassen.

VOOR UW RESERVERING PLANTEN WIJ EEN BOOM
Als u bij ons een voorstelling reserveert, doneren wij een deel van uw reservering aan Stichting Zuid-Hollands Landschap. Deze organisatie zorgt onder andere voor nieuwe aanplanting van bomen. Theater aan de Schie wil graag klimaat neutraal opereren en zet hiermee een eerste stap. U helpt, door bij ons te reserveren, het klimaat in onze woonomgeving te verbeteren.

TEVREDENHEIDSGARANTIE
Het kan een keer voorkomen dat de voorstelling die u bezoekt niet aan uw verwachting voldoet. Toch vinden wij het zeer belangrijk dat u bij ons een goede ervaring heeft. Eveneens vinden wij het belangrijk dat u ook iets probeert dat u nog niet kent. Daarom bieden wij als enige theater in Nederland u ongevraagd en kosteloos de Theater-aan-de-Schie-Tevredenheidsgarantie aan. Voldoet de voorstelling niet aan uw verwachting of is er een andere reden waardoor u de voorstelling vroegtijdig moet verlaten? Wij geven u graag een nieuwe voorstelling ervoor terug. Voelt u zich niet bezwaard. Maak er gebruik van!

SNELSTE RESERVERINGSSYSTEEM
Service en privacy staan in Theater aan de Schie hoog in het vaandel. We willen graag dat u een voorstelling bij ons komt bezoeken. Daarom zijn we actief gericht op het minimaliseren van het aantal handelingen bij uw reservering online. In samenwerking met onze websitebouwer Qdentity hebben wij het technisch voor elkaar gekregen dat u met ingang van september 2019 met een minimaal aantal kliks uw kaarten via onze website kunt reserveren. Daarmee beschikken we als eerste en enige over het snelste reserveringssysteem van Nederland.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?