unieke redenen om bij ons uw voorstelling te bezoeken

DUURZAAM THEATER
Theater aan de Schie behoort met zijn vermaarde architectuur en volledig uit hout opgetrokken foyer en theaterzaal tot de meest duurzaam gebouwde theaters van Europa. Theater aan de Schie heeft de ambitie het eerste klimaatneutrale theater van Nederland te worden. 
- Wij kopen alleen producten in bij bedrijven die maximale duurzaamheid nastreven. 
- Wij kopen bij voorkeur in bij bedrijven en winkeliers uit de eigen omgeving. 
- Wij kopen, indien leverbaar, alleen biologische en duurzame producten in. 
- Wij geven medewerkers trainingen op het gebied van duurzaamheid en duurzaam verantwoord ondernemen.

VOOR UW RESERVERING PLANTEN WIJ EEN BOOM
Met uw reservering helpt u mee aan een gezondere woonomgeving en een gezonder leefklimaat. Aan het einde van het theaterseizoen dragen wij een bedrag van de recette af aan een nader te bepalen boomplantplan in of rond Schiedam. In theaterseizoen 2018-2019 hebben wij € 4500,- geschonken aan het Zuid-Hollands Landschap. Dit geld wordt gebruikt voor de aanplant van nieuwe natuurgebieden.

TEVREDENHEIDSGARANTIE
Voldoet de voorstelling die u bezoekt niet aan uw verwachtingen of is er een andere reden waardoor u de voorstelling vroegtijdig moet verlaten? Wij bieden als enige theater in Nederland ongevraagd en kosteloos de Theater-aan-de-Schie-Tevredenheidsgarantie aan. Wij geven u er graag een nieuwe voorstelling voor terug. Voel u niet bezwaard. Maak er gebruik van!

SNELSTE RESERVERINGSSYSTEEM
Theater aan de Schie richt zich actief op het minimaliseren van het aantal handelingen bij uw online reservering. In samenwerking met onze websitebouwer Qdentity hebben wij het technisch voor elkaar gekregen dat u met een minimaal aantal kliks uw kaarten via onze website kunt reserveren. Daarmee beschikken we als eerste en enige over het snelste reserveringssysteem van Nederland.

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: