unieke redenen om bij ons uw voorstelling te bezoeken

DUURZAMER DAN OOIT.
Theater aan de Schie behoort met zijn vermaarde architectuur en volledig uit hout opgetrokken foyer en theaterzaal tot de meest duurzaam gebouwde theaters van Europa. Binnen enkele jaren wil Theater aan de Schie behoren tot de duurzaamste theaters van Nederland. Hoe beogen wij dat doel te behalen? Theater aan de schie...
... koopt alleen producten in bij bedrijven die maximale duurzaamheid nastreven,
... koopt bij voorkeur producten in bij bedrijven binnen Schiedam of directe omgeving,
... koopt (indien mogelijk) alleen duurzame en biologische producten in,
... geeft het personeel cursussen en trainingen op het gebied van duurzaamheid en duurzaam verantwoord ondernemen.

VOOR UW RESERVERING PLANTEN WIJ EEN BOOM
Met uw reservering helpt u mee aan gezondere woonomgeving en leefklimaat. Van iedere door u gekochte toegangskaart dragen wij een bedrag af aan een nader te bepalen boomplantplan in of rond Schiedam. In theaterseizoen 2018-2019 hebben wij € 4500,- geschonken aan het Zuid- Hollands Landschap. Dit geld wordt gebruikt voor de aanplant van nieuwe natuurgebieden.

TEVREDENHEIDSGARANTIE
Het kan een keer voorkomen dat de voorstelling die u bezoekt niet aan uw verwachting voldoet. Toch vinden wij het zeer belangrijk dat u bij ons een goede ervaring heeft. Eveneens vinden wij het belangrijk dat u ook iets probeert dat u nog niet kent. Daarom bieden wij als enige theater in Nederland u ongevraagd en kosteloos de Theater-aan-de-Schie-Tevredenheidsgarantie aan. Voldoet de voorstelling niet aan uw verwachting of is er een andere reden waardoor u de voorstelling vroegtijdig moet verlaten? Wij geven u graag een nieuwe voorstelling ervoor terug. Voelt u zich niet bezwaard. Maak er gebruik van!

SNELSTE RESERVERINGSSYSTEEM
Service en privacy staan in Theater aan de Schie hoog in het vaandel. We willen graag dat u een voorstelling bij ons komt bezoeken. Daarom zijn we actief gericht op het minimaliseren van het aantal handelingen bij uw reservering online. In samenwerking met onze websitebouwer Qdentity hebben wij het technisch voor elkaar gekregen dat u met ingang van september 2019 met een minimaal aantal kliks uw kaarten via onze website kunt reserveren. Daarmee beschikken we als eerste en enige over het snelste reserveringssysteem van Nederland.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?