Routebeschrijving Wennekerpand

Bezoekadres Wennekerpand
Vijgensteeg 2
 3111 PT Schiedam

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS Station/ metrohalte Schiedam Centrum is het tien minuten lopen naar het Wennekerpand. Schiedam Centrum is bereikbaar met metrolijnen A, B en C.
U loopt de hoofdingang van het station uit en steekt het Stationsplein schuin naar rechts over richting de tramhalte. U steekt de trambaan over en u gaat linksaf, u loopt nu langs het water (Overschiesestraat). Loop deze straat uit tot u bij een kruising met stoplichten komt. U steekt hier over en u loopt rechtdoor de Boterstraat in. Op de kruising met de Grote Markt gaat u rechtsaf. U loopt de Ooievaarsbrug over waarna zich direct aan uw rechterhand het Wennekerpand bevindt.
Vanaf metrohalte Parkweg (bereikbaar met metrolijn C) loopt u rechtsaf de Parkweg op richting de Spoelingbrug. U loopt rechtdoor via het Spinhuispad richting de Vijgensteeg. Rechts van u treft u het Wennekerpand.

Buslijn 51, 54 en 126 en tramlijn 21 en 24 stoppen aan de Broersvest, direct aan het plein van het Stadserf. Bij de halte steekt u het voetgangerspad over, richting het halfronde plein, het Land van Belofte. U loopt het plein over, schuin naar links de Lange Kerkstraat in. Loop deze straat uit tot aan de Grote Markt. Hier slaat u direct rechtsaf. Loop rechtdoor en steek vervolgens de Ooievaarsbrug over. Daarna bevindt zich, direct aan uw rechterhand de ingang van het Wennekerpand. Let op: Tramlijn 21 rijdt ’s avonds na 18.00 uur niet meer.

Met de auto en parkeren
Op de snelweg A20 neemt u afslag Schiedam (afslag 11). Volg de borden richting Centrum. U rijdt direct na de brug over de Schie (Proveniersbrug) bij de stoplichten rechts de Boterstraat in, dan neemt u de eerste straat links, Kreupelstraat. Daar bevindt zich de ABC-parkeergarage aan uw rechterhand. Bij het verlaten van de parkeergarage loopt u rechts de Lange Kerkstraat in. Loop deze straat uit tot aan de Grote Markt. Hier slaat u direct rechtsaf. U loopt rechtdoor, met het oude stadhuis aan uw linkerhand en vervolgt uw weg rechtdoor. Steek de Ooievaarsbrug over. Daarna bevindt zich, direct aan uw rechterhand de ingang van het Wennekerpand.

Download hier de routebeschrijving. 

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: