Dineren in Schiedam

Maak uw avond compleet en bezoek voorafgaand aan een theatervoorstelling één van de vele horecagelegenheden in Schiedam. Wanneer u bij deze restaurants aangeeft dat u een theatervoorstelling bezoekt, kunnen zij daar rekening mee houden.

Graag bevelen wij u onderstaande eetgelegenheden aan:
Restaurant De Provenier
Direct naast het theater gelegen bevindt zich restaurant De Provenier. U kunt sfeer dineren in een historisch pand aan de Schie, waar u in de zomer een tafel aan het water kunt reserveren. Met dagverse producten stellen zij uw drie gangen keuzemenu samen.
Overschiesestraat 7 - t. 010-7650396 - www.restaurantdeprovenier.nl

Prego Vineria/Trattoria
Trattoria Prego, gevestigd in een voormalig Jenever distilleerderij uit 1714. In Prego worden traditionele Italiaanse gerechten gecombineerd met mooie wijnen. Bij zonnig weer geniet u op het ponton van het mooie uitzicht over de historische haven. Een klein stukje Italië in Schiedam. La dolce vita aan de Lange Haven. Open: 7 dagen per week vanaf 16.00 uur.
Lange Haven 24-26 - t. (010) 426 89 48 - www.pregoschiedam.nl

Café Sjiek
Op de oorsprong van de stad Schiedam, naast het Zakkendragershuisje en aan het water van de Oude Sluis ligt Cafe Sjiek. Een fijn no-nonsens café met een lekker hapje eten op een wisselende kaart, een compleet aanbod aan wijnen, een sjieke en beleefde bediening en een terras aan het water. Open: zondag tot en met donderdag van 15.00 tot tenminste 23.00 uur, vrijdag en zaterdag van 15.00 uur tot 02.00 uur
Oude Sluis 17 - t. (010) 473 04 76 - www.sjiek.info

Brasserie Stadhuis
In één van Schiedams rijksmonumenten is Brasserie Stadhuis gevestigd. Een sfeervolle plek voor een hapje en een drankje, van ontbijt, lunch en borrel tot een uitgebreid diner. Bijzondere, klassieke gerechten, met een eigentijdse twist en pure ingrediënten. Bij mooi weer is het toeven op het zonnige terras. Open: 7 dagen per week vanaf 10.00 uur.
Grote Markt 1a - t. (010) 246 00 24 - www.brasseriestadhuis.nl

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?