Welkom

Corona-crisis

Vanwege de Corona-crisis is ook het programma van de Schoolvoorstellingen tot een halt geroepen. In de afgelopen weken zijn er meerder nieuwsbrieven met online-content naar de scholen verzonden. De nieuwsbrieven staan hieronder gelinkt.

Primair onderwijs

Klik hier voor de eerste nieuwsbrief voor het primair onderwijs.

Klik hier voor de tweede nieuwsbrief voor het primair onderwijs.

 

Voortgezet onderwijs

Klik hier voor de eerste nieuwsbrief voor het voortgezet onderwijs.


SCHOOLVOORSTELLINGEN IN 2019-2020:

 

Op deze pagina vindt u het cultuureducatie aanbod van Theater aan de Schie. In seizoen 2019 -2020 hebben wij verschillende schoolvoorstellingen geboekt. Deze voorstellingen kunnen bezocht worden door u en uw leerlingen. Klik op onderstaande titels voor meer informatie over de voorstelling, de tijdsduur en de toegangsprijs. Daarnaast is het mogelijk om direct uw reservering te plaatsen. Reserveer voor één van de andere Cultuureducatie-voorstellingen en ga kostenloos naar Space Academy live!


SCHOOLVOORSTELLINGEN 2019 - 2020

SUIKERZOET FILMFESTIVAL 2019

Al jaren is het Suikerzoet Filmfestival op afstand het grootste gratis filmfestival. Op allerlei bijzondere locaties in de binnenstad in Schiedam worden diverse films getoond. Ook tijdens deze editie verzorgt Theater aan de Schie samen met de organisatie van woensdag 13 november tot en met vrijdag 15 november het gratis toegankelijk educatieprogramma in het Wennekerpand. U kunt binnenkort kaarten reserveren.

 

Neem contact met ons op

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?