Welkom

Op deze pagina vindt u het cultuureducatie aanbod van Theater aan de Schie. In seizoen 2018 -2019 hebben wij verschillende schoolvoorstellingen geboekt. Deze voorstellingen kunnen bezocht worden door u en uw leerlingen. Klik op onderstaande titels voor meer informatie over de voorstelling, de tijdsduur en de toegangsprijs. Daarnaast is het mogelijk om direct uw reservering te plaatsen. 

SCHOOLVOORSTELLINGEN 2018 - 2019

 

LOCATIEVOORSTELLINGEN 2018 - 2019

 

Bere boos - Evy is boos. Heel erg boos. Ze is reuze giga mega bere boos! Zo boos dat ze straks misschien wel gaat ontploffen. Waarom Evy zo boos is, dat weet ze niet. Ze kan het zich niet meer herinneren. Maar ze is het wel. Dat weet ze zeker! Bere boos is een grappige, interactieve voorstelling over boos zijn, over weglopen en zelf de wereld ontdekken.

Deze voorstelling kunt u boeken voor op school. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.

 

 

SUIKERZOET FILMFESTIVAL 2018

Al jaren is het Suikerzoet Filmfestival op afstand het grootste gratis filmfestival. Op allerlei bijzondere locaties in de binnenstad in Schiedam worden diverse films getoond. Ook tijdens deze editie verzorgt Theater aan de Schie samen met de organisatie van woensdag 14 november tot en met vrijdag 16 november het gratis toegankelijk educatieprogramma in het Wennekerpand. U kunt op deze pagina kaarten reserveren.

 

Neem contact met ons op

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?