Theater aan de Schie

Bezoekadres Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 DZ Schiedam

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS Station/ metrohalte Schiedam Centrum is het 5 minuten lopen naar het theater. Schiedam Centrum is bereikbaar met metrolijnen A, B en C.
U loopt de hoofdingang van het station uit en steekt het Stationsplein recht over. U gaat vervolgens rechtdoor de Singel op. Aan het einde van de Singel loopt u het Stadserfplein op. De ingang bevindt zich rechts.

Buslijn 51, 54 en 126 en tramlijn 21 en 24 stoppen aan de Broersvest, direct aan het plein van het Stadserf. Als u het plein oploopt, bevindt de ingang van het theater zich links. Let op: Tramlijn 21 rijdt ’s avonds na 18.00 uur niet meer.

Met de fiets
Onder Theater aan de Schie bevindt zich een gratis overdekte fietsenstalling. Vanaf de Broersvest bereikt u deze fietsenstalling door het Stadserfplein over te steken en aan het einde van het plein direct linksaf de helling af te gaan. Beneden aan de helling bevindt zich de ingang. U kunt zich melden bij de intercom aan de buitenkant van de fietsenstalling, daar zal de dienstdoende beveiliger de deur voor u openen. Bij het verlaten van de fietsenstalling kunt u zelf de deur openen door de zwarte knop in te drukken.

Met de auto
Op de snelweg A20 neemt u afslag Schiedam (afslag 11). Volg de borden richting Centrum. Direct na de Proveniersbrug over de Schie ligt het theater aan uw linkerhand. 

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: