Aankondiging Verrassingsvoorstelling #3

Het is zover... met veel plezier kondigen wij de derde verrassingsvoorstelling aan die in ons jubileumseizoen te zien zal zijn. De nieuwe verrassingsvoorstelling is... JOCHEM MYJER!

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Voor het eerst in zeven jaar komt hij weer naar Schiedam, en geloof ons, dit wilt u niet missen. Jochem Myjer komt met zijn voorstelling Net alsof op woensdag 13 én donderdag 14 maart 2024 naar Theater aan de Schie! Toegang is € 36,50 per persoon. Let op! Maximaal 4 kaarten per reservering.

Vrienden van Theater aan de Schie krijgen vanaf vrijdag 23 juni 13.00 uur de mogelijkheid om met voorrang te reserveren. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 30 juni om 13.00 uur via onze website.

 

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: