Theater aan de Schie

Theater aan de Schie is één van de grootste schouwburgen van de regio Rijnmond. Theater aan de Schie programmeert ook in het Wennekerpand. Het theater verzorgt ruim 400 maatwerkactiviteiten per jaar waaronder theatervoorstellingen, zakelijke evenementen, eigen producties, schoolvoorstellingen en maatschappelijke activiteiten. Bij onze activiteiten ontvangen we jaarlijks circa 115.000 bezoeken.

Capaciteit
Of het nu gaat om een groot congres, een personeelsfeest, een iets kleiner seminar of een productpresentatie, onze ruimtes zijn geschikt te maken voor wat nodig is. Dit maakt onze locatie ook voor kleinere gezelschappen interessant. Denk bijvoorbeeld aan een inspiratiebijeenkomst of een diner op het toneel. Met licht, geluid, projecties en/of live acts creëren we de perfecte ambiance. Als u meer ruimte nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen dan voor extra ruimtes die in de nabijheid van ons theater liggen.

Creatief
Wij hebben de professionals en middelen in huis om een totaalproductie te creëren, met licht, geluid en decor. Er is veel mogelijk en wij helpen u graag uw idee naar een hoger plan te tillen. Met veel gevoel voor sfeer en met oog voor detail verzorgen wij de volledige (technische)productie van uw evenement. Wij adviseren u graag bij het maken van keuzes over aankleding, de muzikale omlijsting of sprekers. 


  • Capaciteit grote zaal Theater aan de Schie
    800 zitplaatsen | 400 m2 excl. orkestbak
  • Capaciteit foyer Theater aan de Schie
    800 - 1000 personen | 1000 m2
  • Huur per dag vanaf € 3.950,00
Theaterfoyer
Theaterzaal
Culinaire mogelijkheden
Trouwen in het theater
Sfeerimpressies
Theater aan de Schie in vogelvlucht
Prijzen en voorwaarden
Technische informatie
Meer informatie

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: