Een nieuwe entree voor Theater aan de Schie

Het visitekaartje van de entree van de stad Schiedam

"Het nieuwe ontwerp is het gezicht van Theater aan de Schie want een hart heeft het al." -Stef Bos

Geachte bezoeker van Theater aan de Schie,

Misschien heeft u zaterdag 17 maart j.l. het AD gelezen? Dan heeft u ook het artikel kunnen lezen waarin wij onze langgekoesterde droom uit de doeken doen: een nieuwe entree voor het theater. Een droom die, als het aan ons ligt, voor 2025 uitkomt wanneer de stad 750 jaar bestaat.

Een droom die werkelijkheid wordt waarbij Theater aan de Schie niet alleen een nieuwe entree krijgt, maar waarbij de entree, samen met het Huis te Rivière (Aleida ruïne), ook het gezichtsbepalende element vormt wanneer je de binnenstad van Schiedam binnenrijdt. Met de realisatie van een nieuwe entree willen we het eerst klimaatneutrale theater van Nederland creëren. We willen ook graag de hele dag open zijn met diverse activiteiten. Bovendien willen we het aangelegde plantsoen voor de nieuwe entree nadrukkelijk betrekken en er diverse activiteiten en evenementen laten plaatsvinden. Theater aan de Schie met een eigen gezicht en met evenementen voor, door en met de stad.

Klik hier voor het artikel in het AD.  

Wij zeer benieuwd naar uw mening. U kunt reageren / liken op mijn persoonlijke facebookaccount. Heeft u geen Facebook, maar wilt u wel reageren? Stuur dan uw reactie naar ons.

Met vriendelijke groet,

Rob Roos
Directeur

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: