Onze zalen en foyer

Theater aan de Schie beschikt over drie ruimten die zeer geschikt kunnen zijn voor uw evenement.

Grote zaal
De ruime grote theaterzaal biedt plaats aan maximaal 800 personen. Het theater beschikt over ruime, comfortabele stoelen met bijzonder veel beenruimte en uitmuntende zichtlijnen. De zaal is voorzien van orkestbak.
Het toneel, voorzien van een geavanceerde technische outillage, beslaat 400 m2, exclusief orkestbak. Het podium van de grote zaal is extra diep. Er is een variabele toneelopening van maximaal 14 meter en minimaal 9 meter. De diepte tot aan het horizondoek is ongeveer 12 meter. Het podium is bij uitstek te gebruiken voor diverse vormen van podiumkunsten, maar daarnaast is het ook uitstekend geschikt voor congressen, seminars en (product)presentaties.

Kleine zaal
Theater aan de Schie beschikt, naast een grote zaal, over een kleine zaal-opstelling. Hierin kunnen maximaal 202 gasten een voorstelling of evenement bijwonen. Door met onze comfortabele verrijdbare tribune op het toneel een intieme kleine zaal te creëren, kunnen wij ook kleinere gezelschappen herbergen zonder verlies van intimiteit. 
Bij een kleine zaal-opstelling is er sprake van een zogenaamd vlakke vloer podium met een oppervlakte van ca. 108 m2. Natuurlijk is dit podium bij uitstek te gebruiken voor de diverse vormen van podiumkunsten waarbij direct contact met het publiek gewenst is, maar daarnaast is het ook uitstekend geschikt voor congressen, seminars en (product)presentaties op kleinere schaal.

Foyer
De theaterfoyer van Theater aan de Schie is zeer uniek. De bijzondere architectuur en het houten interieur zorgt voor een luchtige, heldere, warme en huiselijke sfeer. De grote open ruimte van 1000 m2 met prachtige houten vloer is multifunctioneel en te gebruiken voor concerten, congressen, seminars en (product)presentaties, en ook voor recepties en bedrijfsfeesten.

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: