Rondleiding

Een kijkje achter de schermen

Ontdek het theater (rondleiding)
‘Weten uw leerlingen hoe het allemaal in zijn werk gaat in het theater?’ ‘Wat gebeurt er allemaal vooraf, tijdens en na de voorstelling?’ ‘Zijn uw leerlingen ooit wel eens in een theater geweest?’
Bezoek samen met uw leerlingen Theater aan de Schie. Tijdens deze rondleiding krijgt u een kijkje achter deuren die anders gesloten blijven. Wij nemen jullie mee op theateravontuur langs de foyer, de zaal, het toneel en de kleedkamers. Jullie horen bijzondere verhalen over het theater, de geschiedenis, haar bezoekers en de verschillende artiesten.

Locatie: Theater aan de Schie | Duur rondleiding: 45 minuten | Kosten rondleiding: € 1,50 per leerling.

 

Theatertechniek demonstratie 
Een uitgebreide en spectaculaire demonstratie van de trekkenwand in combinatie met de licht- en geluidsinstallatie van Theater aan de Schie. Een trekkenwand is een computergestuurde hijsinstallatie waarin licht en decorstukken worden gehangen die gebruikt worden tijdens een theatervoorstelling. Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Bezoek dan samen met uw leerlingen onze theatertechniek demonstratie. Deze de monstratie wordt na afloop of voorafgaand aan een rondleiding gegeven. Zaallicht uit, spot aan! 

Locatie: Theater aan de Schie | Duur rondleiding: 45 minuten | Duur technische demonstratie: 15 minuten | Kosten rondleiding + technische demonstratie € 2,50 per leerling.

 

Reserveren voor de rondleiding?
Stuur een e-mail naar educatie@theateraandeschie.nl met het aantal leerlingen en begeleiders en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?