Rondleidingen

Ontdek het theater (rondleiding)
“Weten uw leerlingen hoe het allemaal in zijn werk gaat in het theater?” “Wat gebeurt er vooraf, tijdens en na de voorstelling?” “Zijn uw leerlingen ooit wel eens in het theater geweest?”
Bezoek samen met uw leerlingen Theater aan de Schie. Tijdens deze rondleiding krijgt u een kijkje achter deuren die normaal gesproken voor publiek gesloten blijven. Wij nemen u mee op theateravontuur langs de foyer, de zaal, het toneel en de kleedkamers. U hoort bijzondere verhalen over het theater, de geschiedenis, haar bezoekers en de verschillende artiesten.

Groepen 1 t/m 8 – Locatie: Theater aan de Schie – Toegang: € 1,50 per leerling – Duur: 45 minuten

 

Theatertechniek demonstratie 
Een bijzondere eerste kennismaking met een compacte uitleg over het podium van Theater aan de Schie. Want wat zijn nou die coulissen bijvoorbeeld? Hoe ziet de zaal er eigenlijk uit vanaf het toneel? En hoe ziet dat toneel eruit met de lichten aan, uit of in verschillende standen? Antwoorden op deze en meerdere vragen worden gegeven! Dit kijkje achter de schermen vindt altijd plaats in combinatie met een rondleiding, de technicus van Theater aan de Schie geeft extra uitleg op het podium en laat we de verschillende mogelijkheden van de lichtinstallatie zien.

Groepen 1 t/m 8 – Locatie: Theater aan de Schie – Toegang incl rondleiding: € 3,00 per leerling
Duur rondleiding: 45 minuten – Duur kijkje achter de schermen: 10 minuten

Reserveren voor de rondleiding?
Stuur een e-mail naar educatie@theateraandeschie.nl met het aantal leerlingen en begeleiders en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?