Schoolvoorstellingen

Cultuuruitingen spelen een belangrijke rol in de samenleving. Theater aan de Schie vindt het belangrijk kinderen kennis te laten maken met kunst en cultuur en richt zich daarom op kunsteducatie onder schooltijd en op naschoolse kunsteducatie. Er wordt aan scholen de kans geboden om kennis te maken met de verschillende kunstdisciplines. Er zijn schoolvoorstellingen met verschillende thema’s en voor verschillende leeftijdsgroepen, (4+, 6+, 10+, 12+), workshops en rondleidingen.

Hieronder ziet u welke schoolvoorstellingen Theater aan de Schie in seizoen 2019 - 2020 aanbiedt. Echter kunt u als particulier geen schoolvoorstelling boeken. Wel kunt u de docent van uw zoon of dochter attenderen op onze schoolvoorstellingen die zij met de klas kunnen bezoeken. De docent kan via de Docentenpagina een schoolvoorstelling boeken of contact opnemen met de educatiemedewerker van Theater aan de Schie via educatie@theateraandeschie.nl. 

Corona-crisis

Vanwege de corona-crisis is ook het programma van de Schoolvoorstellingen tot een halt geroepen. In de afgelopen weken zijn er meerder nieuwsbrieven met online-content naar de scholen verzonden. De nieuwsbrieven staan hieronder gelinkt.

Primair onderwijs

Klik hier voor de eerste nieuwsbrief voor het primair onderwijs.

Klik hier voor de tweede nieuwsbrief voor het primair onderwijs.

 

Voortgezet onderwijs

Klik hier voor de eerste nieuwsbrief voor het voortgezet onderwijs.


SCHOOLVOORSTELLINGEN IN 2020-2021:

Vanwege de corona-crisis is het cultuureducatie-programma verplaatst naar 2021. Alle Schiedamse scholen hebben hierover bericht ontvangen.

Neem contact met ons op

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?