Tafeltje aan de Schie

Wij maken uw theaterbezoek graag compleet met een Tafeltje aan de Schie. Op de omloop van de foyer krijgt u een eigen tafel, persoonlijke service en een prachtig uitzicht over de foyer. Reserveer uw Tafeltje altijd vooraf, eventueel direct bij de reservering van uw voorstelling. Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel, neem dan telefonisch contact op met het bespreekbureau of per e-mail. Dit arrangement kunt u reserveren bij iedere voorstelling, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen.

Het Tafeltje aan de Schie bestaat uit:
• twee drankjes naar keuze (koffie, espresso, cappuccino, thee, fris, bier of wijn) in de pauze en na afloop (bij voorstellingen zonder pauze krijgt u twee drankjes na afloop).
• diverse borrelhapjes (vegetarisch)

U dient voorafgaand aan de voorstelling dit arrangement te reserveren. Uw gewenste drankjes kunt u doorgeven bij de garderobe. Uw drankjes staan in de pauze en/of na afloop van de voorstelling voor u klaar.

Prijs: € 10,00 per persoon
Let op: dit is inclusief het drankje dat is inbegrepen in de toegangsprijs van de voorstelling, plus één extra drankje.

Heeft een een tegoedbon voor een Tafeltje aan de Schie? Dan dient u voorafgaand aan de voorstelling te reserveren via het bespreekbureau. Dit kan telefonisch via (010) 2 467 467 of aan de kassa op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Reserveren via de website met uw tegoedbon voor het Tafeltje is niet mogelijk. De bon dient u altijd in zijn geheel te overhandigen bij uw reservering aan de kassa (niet bij de horeca op de avond zelf). Uw bon is namelijk een betaalmiddel.

Tafeltje aan de Schie wordt financieel mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?