Tafeltje aan de Schie

Een Tafeltje aan de Schie kunt u reserveren voorafgaand aan iedere voorstelling, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen. U dient voorafgaand aan de voorstelling uw gewenste drankjes door te geven bij de servicebalie. Uw drankjes staan in de pauze en/of na afloop van de voorstelling voor u klaar. 

Het arrangement bestaat uit:
• twee drankjes naar keuze (koffie, espresso, cappuccino, thee, fris, bier of wijn) in de pauze en na afloop (bij voorstellingen zonder pauze twee drankjes na afloop).
• borrelhapjes

Prijs: € 8,00 per persoon. Let op: dit is inclusief het drankje wat al is inbegrepen in de toegangsprijs van de voorstelling plus één extra drankje.

Tafeltje aan de Schie kunt u reserveren voorafgaand aan iedere voorstelling, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen. 


TAFELTJE AAN DE SCHIE VOOR KINDEREN
Voor kinderen bieden wij bij jeugd- en familievoorstellingen een aangepast Tafeltje aan de Schie aan, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenement. Dit tafeltje bestaat uit lekkere hapjes speciaal voor kinderen, een drankje en een kleurplaat. 


Tafeltje aan de Schie wordt financieel mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?