Tafeltje aan de Schie

Wij maken uw theaterbezoek graag compleet met een Tafeltje aan de Schie. Op de omloop van de foyer krijgt u een eigen tafel, persoonlijke service en een prachtig uitzicht over de foyer.
Tafeltje aan de Schie is een borrelarrangement dat u kunt reserveren bij elke voorstelling in Theater aan de Schie, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen.

Het Tafeltje aan de Schie bestaat uit:
• twee drankjes naar keuze*
• diverse lekkere borrelhapjes
De door u gewenste drankjes kunt u doorgeven bij de garderobe en staan voor u klaar in de pauze en/of na afl oop van de voorstelling op uw persoonlijke tafel op onze omloop.

Prijs: € 12,50 per persoon

* dit is inclusief het drankje dat is inbegrepen in de toegangsprijs van de voorstelling. U ontvangt daarnaast één extra drankje. Voor speciaal bieren, bijzondere wijnen en sterke dranken vragen wij een toeslag.

Heeft een een tegoedbon voor een Tafeltje aan de Schie? Dan dient u voorafgaand aan de voorstelling te reserveren via het bespreekbureau. Dit kan telefonisch via (010) 2 467 467 of aan de kassa op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Reserveren via de website met uw tegoedbon voor het Tafeltje is niet mogelijk. De bon dient u altijd in zijn geheel te overhandigen bij uw reservering aan de kassa (niet bij de horeca op de avond zelf). Uw bon is namelijk een betaalmiddel.

Tafeltje aan de Schie wordt financieel mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?