Tafeltje aan de Schie

Wij maken uw theaterbezoek graag compleet met een Tafeltje aan de Schie. Op de omloop van de foyer krijgt u een eigen tafel, persoonlijke service en een prachtig uitzicht over de foyer. Reserveer uw Tafeltje altijd vooraf, eventueel direct bij de reservering van uw voorstelling. Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel, neem dan telefonisch contact op met het bespreekbureau of per e-mail.

Tafeltje aan de Schie 2017/2018

Een Tafeltje aan de Schie kunt u reserveren voorafgaand aan iedere voorstelling, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen. U dient voorafgaand aan de voorstelling uw gewenste drankjes door te geven aan ons personeel. Uw drankjes staan in de pauze en/of na afloop van de voorstelling voor u klaar.

Het arrangement bestaat uit:
• twee drankjes naar keuze (koffie, espresso, cappuccino, thee, fris, bier of wijn) in de pauze en na afloop (bij voorstellingen zonder pauze twee drankjes na afloop).
• borrelhapjes

Prijs: € 8,00 per persoon. Let op: dit is inclusief het drankje wat al is inbegrepen in de toegangsprijs van de voorstelling plus één extra drankje.

Tafeltje aan de Schie 2018/2019

Maak uw avond compleet met een Tafeltje aan de Schie. Dit arrangement kunt u reserveren bij iedere voorstelling, met uitzondering van voorstellingen die plaatsvinden in het Wennekerpand en bij door derden georganiseerde evenementen. Uw gewenste drankjes kunt u door-geven bij de informatiebalie. Uw drankjes staan in de pauze en/of na afloop van de voorstelling voor u klaar.

Het Tafeltje aan de Schie bestaat uit:
• twee drankjes naar keuze (koffie, espresso, cappuccino, thee, fris, bier of wijn) in de pauze en na afloop (bij voorstellingen zonder pauze krijgt u twee drankjes na afloop).
• diverse borrelhapjes

De prijs voor het Tafeltje aan de Schie is € 8,50 per persoon. Let op: dit is inclusief het drankje dat is inbegrepen in de toegangsprijs van de voorstelling, plus één extra drankje.

Tafeltje aan de Schie wordt financieel mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?