Theaterzaal Theater aan de Schie

(Een productie van Drone Film)

De grote zaal heeft 800 ruime en comfortabele zitplaatsen met bovengemiddelde beenruimte en altijd goed zicht op het podium. Onze zaal is uitermate geschikt voor het repeteren of uitvoeren van podiumkunsten, maar ook voor bedrijfs- of productpresentaties, congressen en seminars.

• Capaciteit: 800 zitplaatsen
• Oppervlakte toneel: 400 m2 (exclusief orkestbak)

Wilt u gebruik maken van onze orkestbak? Dan worden de stoelen op rij 1 en 2 verwijderd.

Capaciteit
Of het nu gaat om een groot congres, een personeelsfeest, een iets kleiner seminar of een productpresentatie, onze ruimtes zijn geschikt te maken voor wat nodig is. Dit maakt onze locatie ook voor kleinere gezelschappen interessant. Denk bijvoorbeeld aan een inspiratiebijeenkomst of een dinertje op het toneel. Met licht, geluid, projecties en/of live acts creëren we de perfecte ambiance. Als u meer ruimte nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen dan voor extra ruimtes die in de nabijheid van ons theater liggen.

Creatief
Wij hebben de professionals en middelen in huis om een totaalproductie te creëren, met licht, geluid en decor. Er is veel mogelijk en wij helpen u graag uw idee naar een hoger plan te tillen. Met veel gevoel voor sfeer en met oog voor detail verzorgen wij de volledige (technische)productie van uw evenement. Wij adviseren u graag bij het maken van keuzes over aankleding, de muzikale omlijsting of sprekers.

Informatie
Neem voor uitgebreide informatie en mogelijkheden contact op met de afdeling verhuur via verhuur@theateraandeschie.nl of bel (010) 246 25 54. Kijk hier voor meer informatie en/of de technische lijst.


Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: