wo 20 nov

Manu van Kersbergen

De Herontdekking van de Hemel
Muziektheater
Wennekerpand
Aanvang: 20.15 uur

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

In den beginne was het woord.” Spoken word artiest Manu van Kersbergen nam deze zinsnede uit de bijbel vrij letterlijk als vertrekpunt voor de voorstelling De Herontdekking van de hemel. Taal is immers het archief van onze collectieve verbeelding. Maar ook het instrument waarmee we de werkelijkheid bespelen.

In den beginne was het woord. En het woord schiep God.” In de voorstelling herontdekt Manu niet alleen zichzelf als artiest, maar ook zijn gereedschap: taal. Taal neemt namelijk een sleutelpositie in bij de schepping van onze wereld. En daarom is het goed om eens de spotlight te zetten op datgene dat ons als mensen verbindt, maar ook vaak uit elkaar drijft. 

Is het een concert? Is het een voorstelling? Nee, of nou ja, misschien wel allebei! Het is hoe dan ook spoken word artiest Manu van Kersbergen, die samen met muziekcollectief multibeat een intensieve crossover heeft ontwikkeld tussen woordkunst en compositie. 

In de voorstelling De Herontdekking van de Hemel herontdekt Manu niet alleen zichzelf als artiest, maar ook zijn gereedschap: taal. In den beginne was namelijk het woord. En het is daarom goed om eens de spotlight te zetten op datgene dat onze wereld schept!

Prijzen
Socials Manu van Kersbergen
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: