vr 28 feb

De Kleine Zeemeermin, de musical (4+)

Van Hoorne Studios
Jeugd & familie
Theater aan de Schie
Aanvang: 13.30 uur

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van De Kleine Zeemeermin! Met Natascha Molly in de rol van Kleine Zeemeermin. Met prachtige decors en kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie! 

Het verhaal 
Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen hulp in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien? 

Sprookjesverkleedwedstrijd en Meet & Greet
Maak jullie theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd bij de balie in de foyer en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.

Met een leuke knutselactiviteit in de foyer!

Prijzen
Arrangementen
Credits
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: