za 19 apr

De Verleiders

Bureau Buitenschot
Toneel
Theater aan de Schie
Aanvang: 20.15 uur

De afgelopen jaren hebben DE VERLEIDERS negen legendarische voorstellingen gemaakt over macht, banken, vastgoedfraude, de gezondheidszorg, algoritmes en AI. Bij al deze thema’s speelt consultancy een dubieuze rol. Daarom: Bureau Buitenschot, de macht en wildgroei van de consultancy branche. 

Bureau Buitenschot is een kwaadmakende messcherpe satire over het bestuurlijke gezwel wat onze samenleving al twintig jaar overwoekert: het externe advies. Het Parasieten Gilde. 

Een wildgroei aan organisatie-, advies- en strategieconsultancies heeft bestuurlijk Nederland lamgeslagen en de democratie uitgehold. Consultants dumpen vuistdikke rapporten op de bureaus in Den Haag, terwijl gedupeerden met niets achterblijven. Want waarom zou je met belastinggeld een bevolkingteisterend schandaal verhelpen, als je ook KPMG en McKinsey open deuren kan laten intrappen? Gladde jongens die iedere aansprakelijkheid van de hand wijzen en hun peilloos diepe zakken vullen met publiek geld.  Uw geld. 

Ondertussen is er een immer groeiende groep burgers, die zich door deze praktijken steeds machtelozer en ongezien voelt. Ze kunnen geen woning krijgen en worden voor fraudeur uitgemaakt. 

Dit onrecht is niet langer houdbaar. Wat te doen? DE VERLEIDERS geven een avond lang ongevraagd en ongezouten advies. En dat voor een bescheiden uurtarief.

Prijzen
Arrangementen
Credits
  • 20.15 uur
    vanaf € 32,50
    Theater aan de Schie
    Voeg een arrangement toe:

    Tafeltje aan de Schie

Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: