zo 1 jun 2025

Fien & Teun De Musical (2+)

Circus op de Boerderij
Jeugd & familie
Theater aan de Schie
Aanvang: 13.30 uur

Na het grote succes van hun derde bioscoopfilm, is het vrolijke circusavontuur nu ook te beleven in Theater aan de Schie. Zing en dans mee met alle liedjes en zet samen met Fien & Teun en alle dierenvriendjes de boel op zijn kop tijdens deze onvergetelijke familiemusical.

Het verhaal
Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien & Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn! Ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk... Kunnen Fien en Teun dit bijzondere feest ook écht geheimhouden? En zal het ze lukken om alle circusacts op tijd klaar te hebben?

De muzikale familievoorstelling Fien & Teun De Musical – Circus op de Boerderij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Boerderij Experience 
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer. Fien & Teun zijn er na afloop van de voorstelling voor een foto en een dikke knuffel.

Prijzen
Arrangementen
Credits
Scènefoto's
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: