vr 16 mei

Gerard Alderliefste

Une Belle Histoire Épisode 3
Muziek
Wennekerpand
Aanvang: 20.15 uur

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen uit hun inmiddels derde episode van Une Belle Histoire. 

Onder de warme Franse klanken van onder meer accordeon en viool wordt meegenomen door het joie de vivre en door de liefde voor muziek en voor de Franse taal.

In de afgelopen seizoenen veroverde Gerard met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen de theaters. Ze stalen de harten van hun publiek met de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, waar vele bekende hits voorbij komen. 

Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk. De hit van Michel Fugain & Le big bazar uit 1972 is eigenlijk een soort rode draad in zijn carrière. Van verjaardagfeestjes als jongen thuis, tot avonden Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man, van huiskamerconcerten tot de talloze theaters, het lied vormt er steeds maar weer een hoogtepunt.  Nee, er is niet veel veranderd sinds die begin jaren: non, non, rien n’a changé. Dat nummer zal dus niet ontbreken in Une belle histoire. Julien Clerc en het swingende ‘Elle voulait qu’on l’appelle Venise,’ evenmin. Verder kunt u uitzien naar nieuwe vertolkingen van onder andere Duteil, ZAZ en Gérard Lenorman. 

Prijzen
Credits
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: