za 21 sep

Laad- en Losfestival 2024

The Five Great Guitars
Theaterfestival
Theater aan de Schie
Aanvang: 21.00 uur

Let op! Dit is een staconcert. Er zijn geen zitplaatsen.
Podium op Podium. Entree: laad- en losingang Overschiesestraat


Vanavond is het tijd voor een heerlijke nazomeravond tijdens het Laad- en Losfestival. Via de laad- en losingang van het theater, gelegen aan de Broersvest/Overschiesestraat, komt u terecht in een bijzondere setting op ons toneel. Geniet deze avond van fantastische livemuziek van The Five Great Guitars. 

Deze vijf vituozen op gitaar, Jan Kuiper, Digmon Roovers, Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer en Marcel de Groot, vieren hun 25-jarig jubileum en halen daarvoor alles uit de kast. De band speelt de grotere gitaarwerken op het allerhoogste niveau! Op een originele manier worden de songs van onder andere J.J. Cale, Larry Carlton, Eric Clapton, Jeff Beck, Stevie Wonder, Fleetwood Mac, Santana, Django Reinhardt, The Allman Brothers Band en andere gitaarhelden van een passend en uniek arrangement voorzien. The Five Great Guitars staat garant voor een unieke combinatie van kwaliteit, humor en virtuositeit.

Voorafgaand aan en tijdens het optreden kunt u genieten van een drankje op ons toneel in onze Podium op Podium opstelling. Ons advies is: kom op tijd!

Het Laad- en Losfestival is onderdeel van de Brandersfeesten.

  • za 21 sep

    Gratis toegang
    21.00 uur
    Theater aan de Schie

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: