Michael Starring Ben

De grootste hits van The King of Pop

woensdag 5 juni 2024
20.15 uur

Theater aan de Schie

Michael Jackson was een Amerikaanse zanger, songwriter en danser die algemeen wordt beschouwd als een van de grootste entertainers aller tijden. De dood van Jackson op 25 juni 2009 wekte hernieuwde interesse in zijn muziek en zijn grootste hits worden nog steeds aangemerkt als meesterwerken van de muziekgeschiedenis waar Jackson zelf wordt gezien als een cultureel icoon en een legende in de muziekindustrie.

Vijftien jaar na zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende show die in Groot-Brittannië grootse en lovende recensies kreeg en waarin alle grote hits oor en oog passeren. Een choreografisch theaterspektakel uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben’, geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een geweldig Engelse live-band. Een reis langs meer dan dertig jaar van zijn muziek met de grootste hits zoals Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror en nog veel meer.

MICHAEL! Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop!

Met: Cast & band uit Groot-Brittannië

Naam Vanaf
Normaal € 35.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?