zo 3 nov

Acting The Maggot

The Rocky Road to Dublin
Film, muziek
Wennekerpand
Aanvang: 15.00 uur

Let op! Dit is een staconcert in het Wennekerpand. Er zijn geen zitplaatsen. 

Vergeet Halloween, vergeet Saint Patrick’s Day. Het grootste Ierse feest vindt plaats in Theater aan de Schie met de beste Ierse feestfolkband van Nederland: Acting The Maggot.

In een bijna twee uur durende reis neemt Acting The Maggot u muzikaal mee naar het mooie Ierland met zijn ruige omgevingen, de sfeervolle pubs, maar vooral de prachtige muziek. Van het prachtige The Town I Loved so Well tot The Wild Rover en van The Fields of Athenry tot Whiskey In The Jar; het komt allemaal aan bod.

Ieren zweren dat de band uit hun land moet komen: passie en emotie knallen van het podium als de bandleden van Acting The Maggot de prachtige en opzwepende Ierse muziek ten gehore brengen. En zelfs grote rockbands als Foo Fighters en Queens of The Stone Age deelden de muziek van Acting The Maggot. 

De band laat de grote festivalpodia nu even voor wat ze zijn en trekt de theaterzalen in. Met The Rocky Road to Dublin brengt Acting The Maggot de muziek van Ierland naar jouw theater. Bent u liefhebber van muziek van The Dubliners of The Pogues, houdt u van een feestje of komt u graag in een Ierse pub voor de sfeer? Dan moet u The Rocky Road to Dublin gaan zien… Of eigenlijk: gaan horen en zien! 

Prijzen
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: