zo 22 dec

En toen was er… Golden Earring

Theatrale vertelling, Quiz én concertfilm
Film, muziek
Wennekerpand
Aanvang: 15.00 uur

Let op: dit is een sta filmconcert in het Wennekerpand i.s.m. Wenneker Cinema. Er zijn geen zitplaatsen.

Één van de succesvolste bands, zo niet de meest succesvolle, van Nederlandse bodem is Golden Earring. De Nederlandse Stones worden ze weleens genoemd. De Hagenezen die nationaal én internationaal hoge ogen gooiden en dat was echt niet alleen met hun mega hit Radar Love. Maar zoals iedere band die langdurig bestaat, kenden Barry Hay, George Kooymans, Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen vele 'ups' maar ook een aantal 'downs'. Het ontijdige en droevige einde van de band was één van die 'downs' en maakte veel emoties los bij dit viertal en hun fans. Harry de Vries zal die emoties in een theatrale vertelling vertalen naar het toneel en samen met u een reis maken door de gloedvolle historie van deze Haagse band.

Daarna volgt een Golden Earring Quiz waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. 

Het matinee zal worden afgesloten met de indrukwekkende concertfilm Live from the Twilight Zone, ook wel het Back Home Concert genoemd, dat Golden Earring in 1984 in Leiden gaf na hun terugkeer uit de Verenigde Staten. Met livemuziek in het Grand Café.

De zaal en bar blijven tijdens de vertoning geopend om de live ervaring zo veel mogelijk te benaderen. De vertoning vindt plaats zonder tribune en zitplaatsen. Bent u minder mobiel? Geef dit bij uw reservering aan.

Prijzen
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: