zo 30 mrt

Fay Claassen & Mike Boddé

Sings Barbra Streisand
Muziek
Theater aan de Schie
Aanvang: 15.00 uur

Wie een eerbetoon brengt aan Barbra Streisand moet van goede huize komen! Dat is voor Fay Claassen, powervrouw van de jazz, dan ook geen probleem. Dankzij haar indringende stemgeluid beschikt ze over de gave om een nummer zich geheel eigen te maken en weet daarmee haar publiek diep te ontroeren, evenals Barbra Streisand.

Muziekicoon Barbra Streisand (1942) is naast zangeres en songwriter ook actrice, regisseur, schrijfster en producent. Ze won twee Oscars, vijf Emmy’s en tien Grammy’s en alleen al in de Verenigde Staten verkocht ze ruim 68 miljoen albums, wat haar tot de bestverkopende vocalist van de twintigste eeuw maakt. Op 7 november 2023 verscheen haar langverwachte biografie Mijn Naam is Barbra.

Uit het omvangrijke oeuvre van Streisand presenteert Fay een selectie van haar mooiste songs, inclusief grote hits als Memories en Guilty. Naast haar band wordt Fay op de vleugel begeleid door Mike Boddé. Samen delen zij op geheel eigen wijze en met een vleugje humor, bijzondere anekdotes en verhalen over Barbra met het publiek.

Prijzen
Over Fay
Credits
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: