wo 19 feb

Leonard Cohen Tribute

Come Healing
Muziek
Wennekerpand
Aanvang: 20.15 uur

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Met de voorstelling Come Healing vangt de Leonard Cohen Tribute Band de verbindende en helende kracht van muziek in het algemeen én de parels van Leonard Cohen in het bijzonder. Samen willen ze met u de liedjes beleven, waarin de alom aanwezige levensthema’s liefde, onmogelijke liefde, eenzaamheid en verlies een helende kracht oproepen.

Leonard Cohen gaf in zijn rijke oeuvre blijk van een veelal gevoelige, wijze, en poëtische kijk achter de schermen van het leven. Dit is terug te vinden in songs zoals The Future, In My Secret Life, If It Be Your Will en A Thousand Kisses Deep. De Leonard Cohen Tribute Band brengt daarom in het teken van dit alles meerdere bekende maar zeker ook minder bekende songs in originele of gearrangeerde versie ten gehore.

In de huidige woelige tijd, waarin het mens-zijn op allerlei wijzen en intensiteiten wordt uitgedaagd, lijkt daar een grote behoefte aan te zijn. Het verbindend thema come healing is de rode draad door de theatershow met sprankeling, ontroering, luchtigheid en diepgang.

De band ontmoet u graag om samen de krachten van Leonard Cohens muziek te beleven.

Prijzen
Scènefoto's
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: