za 12 apr
zo 13 apr

Malle Babbe - de Rob de Nijs musical

Zijn hits. Zijn affaires. Zijn grote liefde.
Musical
Theater aan de Schie
Aanvang: 15.00 uur, 19.30 uur, 20.15 uur

De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical Malle Babbe. Een project waar Rob en zijn vrouw Jet sinds 2021 bij betrokken zijn, in samenwerking met Joop van den Ende.

De musical is gebaseerd op een waargebeurd en bepalend moment in Rob’s leven, waarin hij zweeft tussen droom en werkelijkheid. Door de ziekte van Parkinson is hij intussen tot weinig in staat. Om hem op te vrolijken neemt Jet hem mee terug naar zijn jongere jaren en stappen ze samen in het Circus van zijn Geheugen. Vergezeld door bekende personages als Jan Klaassen de Trompetter, Zuster Ursula en Malle Babbe herbeleven ze zijn rijke en spraakmakende carrière. Op meeslepende wijze komen alle hoogte- en dieptepunten van zijn indrukwekkende artiestenbestaan, ontelbare affaires en zijn grote liefde voorbij. Een voorstelling vol herkenbaarheid, verrassingen en al zijn grote hits.

Zijn affaires. Zijn grote liefde.
En hoe zat het al die jaren nou echt met Rob’s liefdesleven en de honderden affaires? Jet wil de onderste steen boven hebben. Dit levert herkenbare, breekbare maar ook humoristische momenten op. Een sterrencast brengt het verhaal en alle grote hits tot leven in een prachtige setting met live orkest.  
 
Ga mee op deze fantasierijke reis en laat Rob je nog een keer terugvoeren naar de kroegen met blond schuimend bier waarin hij afrekent met de heren van fatsoen.

Prijzen
Wie speelt Rob de Nijs?
Credits
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: