wo 19 feb

Nieuwe Buren

Jan Kooijman, Edwin Jonker, Shanna Slaap en Nyncke Beekhuyzen
Toneel
Theater aan de Schie
Aanvang: 20.15 uur

Nieuwe buren is één van Saskia Noort’s populairste boeken. Na een succesvolle verfilming en televisieserie volgt nu eindelijk een toneelversie. 

In Nieuwe buren staat liefde, jaloezie, vriendschap, overspel en de complexiteit van relaties centraal. Na een zware periode betrekken Eva  en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een nieuwbouwwijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe buren kennen: het vrijgevochten stel Steef en Rebecca. Beide echtparen lijken het perfecte leven en een gelukkig huwelijk te hebben, maar schijn bedriegt. Er ontstaan intriges, liefdesaffaires en de spanningen lopen hoog op. Geheimen worden onthuld en levens raken steeds meer verstrengeld. Totdat ze erachter komen dat er geen weg terug meer is...

"Nieuwe Buren speelt met de spanning van alledaagse situaties, herkenbare fantasieën en biedt een inkijkje in zowel het uitkomen van angsten als verlangens die de kop opsteken als we ons door onze dagelijkse verbeelding laten leiden. Dat is niet alleen sexy en spannend, maar ook doodeng. Juist in het theater, waar we de acteurs bijna kunnen aanraken, hun zweet kunnen ruiken en hun zindering kunnen voelen, komt dit verhaal goed tot zijn recht.” aldus scriptschrijver Bart van den Donker.

Prijzen
Arrangementen
Credits
  • 20.15 uur
    vanaf € 32,50
    Theater aan de Schie
    Voeg een arrangement toe:

    Tafeltje aan de Schie

Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: