do 14 nov
vr 15 nov
za 16 nov
zo 17 nov

Suikerzoet Filmfestival 2024

Hét gratis filmfestival in Schiedam!
Theater aan de Schie
Aanvang: 06.00 uur

DONDERDAG
Opening Suikerzoet Filmfestival
Op de openingsavond van het filmfestival wordt traditiegetrouw een bijzondere film vertoond. Dat is deze keer ook het geval. Naast de vertoning van de openingsfilm, zal het festival feestelijk worden geopend door onder andere Edwin Spek, directeur van het Suikerzoet Filmfestival.

VRIJDAG
Diner & Film
In de avonduren geniet van het reguliere programma van het festival. Wegens groot succes kunt u ook dit jaar weer genieten van Diner & Film. U dineert tijdens de film in de foyer van het theater. De vorige editie was snel uitverkocht, dus we adviseren u op tijd te reserveren. Het programma wordt op een later moment in het seizoen bekendgemaakt.

ZATERDAG
Jongeren filmavond
Iedereen was het erover eens, de Jongeren filmavond moeten we nog een keer doen! Ook dit seizoen staat er een nieuwe editie op het programma. Hoe leuk is het om samen met je vriend, vriendin of zelfs een stel vrienden naar een film op het filmfestival te gaan. In een toffe setting kijk je in het theater naar een coole film! De entree en film zijn helemaal gratis. Wil je toch wat drinken tijdens de film, dan moet je
dat natuurlijk wel betalen.

ZONDAG
Filmserie
Van de vroege ochtend tot in de late avond kunt u diverse films zien in de foyer en in de theaterzaal. Edwin Spek stelt de perfecte filmdag voor u samen. 

Voor het filmprogramma en aanvangstijden verwijzen wij naar de website van het Suikerzoetfilmfestival: suikerzoetflmfestival.nl

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: