wo 15 jan

The Dutch Drag Dynasty

The Original on Tour
Show
Theater aan de Schie
Aanvang: 20.15 uur

Wat ooit begonnen is als The Rotterdam en Amsterdam Dragshow, is nu uitgegroeid tot een waar imperium: The Dutch Drag Dynasty. Ontstaan uit liefde voor the art of drag, produceert The Dutch Drag Dynasty de grootste dragshows van Europa met de beste queens ter wereld! 

The Original on tour belooft een avond te worden, waarvan je hoopt dat deze nooit eindigt. De kostuums zijn prachtig, de lipsyncs on point en de nummers wisselen elkaar in rap tempo af. De avond is een ware rollercoaster van glitter, glamour en edgy humor! 

Grote namen uit het drag-circuit – inclusief Miss Continental Vanessa Van Cartier én winnares van RuPaul’s Dragrace Holland Miss Envy Peru – zijn the leading ladies van de show. Daarnaast komen comedyqueen Sederginne, host Skyla Versai all the way from NYC, dancing queen My Little Puny en allrounder Axelle Andrews. Last but not least is Janey Jacké één van de toppers van de voorstelling.
 
Kortom: een show zo overweldigend als deze, is uniek in zijn soort. Lovende woorden uit onder andere de Theaterkrant, de Telegraaf en de Leeuwarder Courant van recensenten die al naar de show zijn komen kijken, klinken: “The Dutch Drag Dynasty biedt drag aan als volwaardige én gelijkwaardige kunstvorm”, “De show straalt een gevoel van vrijheid uit.” en “Het gaat erom dat jij je welkom voelt, ongeacht wie je bent en hoe je eruitziet.”. 

Mis deze kans niet om een nieuwe theater ervaring op te doen die letterlijk en figuurlijk al je zintuigen prikkelt! 

Met DJ in de foyer!

Prijzen
Arrangementen
Credits
Meet the Queens
  • 20.15 uur
    vanaf € 49,50
    Theater aan de Schie
    Voeg een arrangement toe:

    Tafeltje aan de Schie

Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: