vr 3 jan

Wintervariété

SNEEUW
Verhuur
Wennekerpand
Aanvang: 20.00 uur
Duur: ± 2 uur
er is een pauze

Stap binnen in de betoverende wereld van het nieuwste spektakel van het Wintervariété: SNEEUW

Na vijf succesvolle jaren in Rotterdam, is het tijd om de GLAMOUR van december (dat rijmt alleen in de regio Rijnmond) naar alle uithoeken van de regio te brengen. Deze adembenemende voorstelling met 5 internationale artiesten reist langs de meest sfeervolle theaters in het Rijnmond gebied, om uiteindelijk in Rotterdam te eindigen, waar het avontuur begon. 

SNEEUW is een feestelijke viering geïnspireerd door de eeuwenoude wijsheid dat geen twee sneeuwkristallen identiek zijn. Terwijl de sneeuwvlokken naar de aarde dwarrelen, doorkruisen ze een wervelwind van temperatuur en luchtdruk, waardoor een betoverende verscheidenheid aan kristallen ontstaat. Wetenschappers hebben eeuwenlang gestreefd naar het doorgronden van deze wonderen, maar dit blijft mysterieus en ongrijpbaar. 

In SNEEUW worden humor, circusacts, variété, zang, ontroerende verhalen en magie op een onvergetelijke manier samengebracht. Elk moment is uniek, net als de dans van een sneeuwkristal in de lucht. Dit alles wordt geleid door de gezelligste buurjongen uit Rotterdam, Dave van der Wal, in de rol van MC vanderWal, gekleed in een uitbundige verzameling kerstboomwaardige kostuums, stilettohakken en make-up. 

Kom en laat je meevoeren op deze magische reis waar wonderen tot leven komen voor jong en oud! 

Prijzen
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: