zo 27 okt

Kamerata Zuid & Maarten Heijmans

Maarten zingt van alles
Muziek
Theater aan de Schie
Aanvang: 15.00 uur

Orkest Kamerata Zuid en Maarten Heijmans bundelen hun muzikale krachten en brengen een middag vol lievelingsliederen, waarvan u niet wist dat ze bestonden. 

Na tien jaar Ramses Shaffy besloot Maarten Heijmans eens over te stappen naar andere Nederlandstalige artiesten. Heijmans trekt zijn persoonlijke schatkist van Nederlandstalige parels open waarvan hij vindt dat iedereen zich eraan zou moeten vergapen. Verwacht bekend en onbekend werk van zijn favorieten zoals Theo Nijland, Peter van Rooijen en Maarten van Roozendaal. Wellicht komt er ook nog een Kinderen voor Kinderen klassieker voorbij, iets Engelstaligs en wie weet slaat Maarten zijn geliefde Shaffy niet over.

Nadat Maarten Heijmans in de afgelopen jaren met zijn eigen band Carré en Paradiso heeft uitverkocht, zal hij ditmaal met orkest Kamerata Zuid prachtige orkestraties ten gehore brengen in de Nederlandse theaters en concertzalen. De orkestraties uit de koker van getalenteerd componist Enrico Ferri in combinatie met de zorgvuldig samengestelde setlist zullen een middag als nooit tevoren opleveren. 

Prijzen
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: