za 9 nov

KOVACS

CATHARSIS
Muziek
Theater aan de Schie
Aanvang: 20.15 uur

ca·thar·sis (de; v; meervoud: catharsissen) 

 1. reiniging, loutering
 2. plotseling en op heftige manier vinden van een oplossing voor (psychische) problemen

Catharsis (Grieks: κάθαρσις kátharsis) is een term uit de narratologie die "emotionele zuivering" betekent. Het beschrijft het effect van het opwekken van krachtige emoties zoals verdriet, angst, medelijden, of zelfs gelach bij de toeschouwer, die vervolgens een zuivering van diezelfde gevoelens ondergaat.
 
KOVACS komt glorieus naar Schiedam met haar nieuwste kunstproject CATHARSIS. Na een intensief revalidatieproces aan het begin van 2023, heeft de getalenteerde artiest zich gewijd aan het verkennen van haar higher powers. Deze ontdekkingstocht zal live op het podium plaatsvinden, waar u onderdeel wordt van het emotioneel zuiverende creatieproces.

Voor het eerst zal KOVACS niet alleen haar kunst vocaal uitdragen, maar ook fysiek de toeschouwers volledig overspoelen met haar multi kunstzinnige CATHARSIS. Helemaal van eigen hand, creëert KOVACS een kunstbeleving waar haar diepgewortelde muzikale erfenis van soulmuziek weer tot de essentie wordt teruggebracht.

De muziek van KOVACS is doordrenkt met mysterie, intrige en betovering, waardoor het publiek keer op keer in vervoering wordt gebracht. Haar unieke stemgeluid en meeslepende performance beloven een overweldigende en onvergetelijke ervaring voor alle theaterbezoekers. 

Prijzen
Arrangementen
Over KOVACS
 • 20.15 uur
  vanaf € 32,50
  Theater aan de Schie
  Voeg een arrangement toe:

  Tafeltje aan de Schie

Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: