wo 19 feb

Lunchconcert

Buizer Hoorn Trio
Muziek, lunchconcert
Theater aan de Schie
Aanvang: 12.15 uur
er is geen pauze

Om 12.15 uur geniet u tijdens de lunch van prachtige live muziek tijden het Lunchconcert. Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie. Het programma van de Lunchconcerten wisselt per keer. 

Elke editie bieden wij een gevarieerd muziekprogramma aan. Neem plaats op de banken en geniet! Neem uw eigen lunch mee als u dat wenst. De bar is geopend voor drankjes. Het lunchconcert begint om 12.15 uur en eindigt rond 13.00 uur. 

De Lunchconcerten vinden twee keer per maand op woensdag plaats in de foyer van Theater aan de Schie. 

Deze editie ziet u het Buizer Hoorn Trio

Pierre Buizer studeerde met onderscheiding af aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jacob Slagter. Na jaren te hebben geremplaceerd bij de grote Nederlandse orkesten kreeg hij vaste aanstellingen bij de Opera in Mannheim (Nationaltheater Mannheim) en later bij Brussels Philharmonic. Sinds 2019 is hij hoornist bij het Rotterdams Philharmonisch orkest en is hij solohoornist van Chineke! Orchestra London. 

Julia geboren en getogen in St. Petersburg begon op 4-jarige leeftijd met pianospelen. Ze studeerde aan het Speciaal Muziek Lyceum van het Rimsky-Korsakov Conservatorium. Ze heeft zich solistisch mogen presenteren met de pianoconcerten van Rachmaninov, Prokofjev, Shostakovich, Janacek, Glass en Gershwin op verschillende podia in Nederland alsmede de Anton Philipszaal in Den Haag, de grote zaal van de Oosterpoort in Groningen en de Concertzaal van de Theaters Tilburg. Behalve in Nederland was Julia ook te bewonderen met solo en kamermuziek optredens in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en haar geboortestad St.Petersburg. 

Jan Buizer (1981) begon op zevenjarige leeftijd met vioolspelen. Jan was succesvol in audities voor internationale jeugd orkesten als het Gustav Mahler Jugend Orchester en het orkest van het Schleswig Holstein Musik Festival, ook was hij aanvoerder van het Nationaal Jeugd Orkest. Hij soleerde met het dubbelconcert van Max Bruch voor altviool en klarinet, het vioolconcert van Khachaturian en de Sinfonia Concertante van Mozart voor viool en altviool. In het seizoen 2007/2008 was Jan aanvoerder van de altviolen bij het Magogo Kamerorkest en sinds september 2008 is hij als altviolist verbonden aan het Residentie Orkest. 

  • wo 19 feb

    Gratis toegang
    12.15 uur
    Theater aan de Schie
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: