za 15 mrt

Peuterfestival Op pad in de stad (2+)

Het Kabouterboek en Sam & Julia
Jeugd & familie
Wennekerpand
Aanvang: 10.00 uur, 11.15 uur, 13.30 uur

 Let op: het Peuterfestival vindt plaats in het Wennekerpand. 

Tijdens het Peuterfestival kunnen de kleintjes zich uitleven in het Grand Café van het Wennekerpand, dat omgetoverd is tot een op maat gemaakt peuterparadijs, met het thema Op pad in de stad. Wat valt er veel te zien in de stad! Auto’s, pleinen, stoplichten, grote gebouwen, maar als je nog wat beter kijkt: wat zie je dan? Is dat nou een deurtje naar een kabouterhuis? Zit daar soms een muizencafé onder dat putdeksel? In het Grand Café kan er naar hartenlust gespeeld worden in de prachtige Prentenboekenstad! Een wonderlijke beleefwereld voor de allerkleinsten.

In de theaterzaal staan twee voorstellingen op het programma: Het Kabouterboek (2+) en Sam & Julia (3+).

Het Kabouterboek (2+)
10.00 uur / 11.15 uur
In Het Kabouterboek van Loes Riphagen leer je alles over de kabouter. Je komt er bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen, je leert wat een plattespullenklem is én hoe je je het beste kunt vermommen. Hoe klinkt het als ze zingen (vals!), hoe ruiken ze, hoe voelt een huisbeest aan? Marianne van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in. Maar is het wel fantasie?

Sam & Julia (3+)
13.30 uur
De bekende muizen Sam & Julia nemen je mee in het dagelijkse leven in Het Muizenhuis. In Het Muizenhuis vind je alles wat je ook in de stad vindt; werkplaatsen, winkels, een fabriek en natuurlijk heel veel muizen! Sam & Julia ontmoeten rare snuiters en vrije vogels, snuffelen door hun eigen omgeving en ontdekken dat een avontuur in een klein hoekje zit!

Peuterparadijs open vanaf 9.30 uur. Spelen in het Peuterparadijs is gratis. Toegang exclusief drankje.

Prijzen
Leeftijdsaanduiding
Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: