di 12 nov
wo 13 nov

Hans Klok

Face the Future
Show
Theater aan de Schie
Aanvang: 20.15 uur

A magical journey through time

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken.

Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024. Echter, deze digitale dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen.

Face the Future is een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok. Maar bovenal is het een familieshow, zó spectaculair heeft de wereld deze nog nooit gezien.

Magic Seats
Geniet onder het genot van een drankje van de unieke gelegenheid om aanwezig te zijn bij de Meet&Greet/fotomoment. Prijs (inclusief toegangskaart) € 99,00

Prijzen
Arrangementen
Credits
 • 20.15 uur
  vanaf € 64,-
  Theater aan de Schie
  Voeg een arrangement toe:

  Tafeltje aan de Schie

 • 20.15 uur
  vanaf € 64,-
  Theater aan de Schie
  Voeg een arrangement toe:

  Tafeltje aan de Schie

Anderen bekeken ook Bekijk de volledige agenda →

Nieuwsbrief inschrijven


Blijf op de hoogte van onze voorstellingen en het laatste nieuws van Theater aan de Schie!

En volg ons op onze social media kanalen: